Jongetje met down syndroom noemt alfabet op. Let op als hij bij de letter F is :)

De onderstaande video waarin het jongetje met Down het alfabet leert, is al door meer dan 11 miljoen mensen bekeken!

Je voelt je als ouder erg trots wanneer je kind het alfabet onder de knie krijgt. Voor het kind is dit vaak een mijlpaal in het leven en dit is dan ook een hele prestatie! Het is namelijk niet makkelijk om alle letters in de juiste volgorde te plaatsen en op te sommen. Dus wanneer het eindelijk lukt is het een echte triomf!

Wanneer je een beperking hebt, is het soms wat moeilijk om dingen in hetzelfde tempo te leren als andere kinderen. Wanneer dit lukt ben je als ouder dan ook enorm trots! Bijvoorbeeld wanneer je kindje het hele alfabet kan opzeggen!

John Davis was tweeënhalf jaar oud toen hij het alfabet leerde. John heeft het Syndroom van Down en komt uit de Amerikaanse staat Alabama.

De oma van John nam in 2016 een filmpje op, wat later viraal ging. Op deze beelden is te zien hoe John zit en de letters van het alfabet die zijn oma Pam App hardop zegt, herhaalt. Het is een super schattig gezicht!

Met de uitspraak van sommige letters heeft John nog een beetje moeite, maar zijn leuke uitspraak maakt deze video alleen maar beter!

Inmiddels zijn de beelden zo’n elf miljoen keer bekeken en we begrijpen dan ook meteen waarom de meeste mensen ervoor kiezen om dit filmpje te delen! Het is dan ook bijna onmogelijk om niet te glimlachen bij het zien van deze beelden van het lieve en schattige jongetje.

Je kunt in de onderstaande video zien hoe John Davis het alfabet leert. Vergeet niet om dit artikel te delen wanneer het zorgt voor een glimlach op je gezicht!

The best ABC's

The best version of ABC's you'll ever hear… Wait for 'W' 😂

Geplaatst door VT op Zondag 9 april 2017