Een fotograaf uit Amerika die gespecialiseerd is in geboorte foto’s werd laatst heel erg verrast. Hij maakt altijd de meest bijzondere en intieme dingen mee maar wat hij laatst meemaakte was pas echt bijzonder. Hij werd ingehuurd door twee ouders om foto’s te maken bij de geboorte.

De ouders wilden dit speciale moment vastleggen, de geboorte van hun tweeling. Er werd voor gekozen om deze keer een filmpje te laten maken en wat foto’s te schieten. Toen de fotograaf bezig was met de foto’s werd hij compleet verrast. De tweede baby werd namelijk geboren IN de vruchtzak. Deze vruchtzak zorgt ervoor dat baby’s een constante toevoer van voedingsstoffen krijgt en zorgt daarnaast voor bescherming. Bekijk de foto serie hieronder, erg bijzonder..

Toen dit verliefde stel erachter kwam dat ze voor de tweede keer zwanger waren, besloten ze te kiezen voor een thuisgeboorte. Dit leek ze stukken fijner en daarnaast besloten ze een fotograaf in te huren om dit moment vast te leggen

bevalling

Deze vrouw beviel van een tweeling, een prachtig moment in hun leven! 30 minuten nadat de eerste baby werd geboren kwam de tweede baby op de wereld. Maar wat hier zo bijzonder aan was? De vruchtzak was nog helemaal intact en de baby zat hier nog in

bevallingsbad

Deze prachtige fotoserie is gemaakt door Robin Baker, een prijswinnende fotograaf. “Dit is het meest bijzondere wat ik in mijn loopbaan heb meegemaakt,” vertelt Robin.

bevallingsbaden

Bij een ‘normale’ bevalling knapt de vruchtzak en daardoor ‘breekt’ het water. Maar deze keer was dit dus niet het geval, dit komt bijna nooit voor!

bevallen-1

De meeste tweelingen worden in het ziekenhuis geboren, een extra speciale bevalling dit!

geboorte

Prachtig om zo’n moment op de manier vast te leggen! Het resultaat mag er zeker zijn!

zwangerschap

Wat vind jij? Reageer hieronder: