Alle grote steden hebben er mee te maken, zowel in Nederland als in de rest van de wereld, zakkenrollers. Mensen die zomaar iets uit je jas, broek, tas of iets ander stelen. Het is een groot wereldwijd probleem en misschien heb je er zelf ook wel eens mee te maken gehad, vreselijk!

Zakkenrollers

Sociale experimenten zie je steeds vaker voorbij komen op internet, de jongens van Prankster besloten een sociaal experiment uit te voeren om te onderzoeken hoe mensen op straat reageren wanneer zij iemand ‘’gerold’’ zien worden.

Het idee was simpel, een van de jongens gaat met een open tas zitten en de ander pakt zijn portemonnee uit de tas. Het experiment werd uitgevoerd in Nederland. De reacties had ik NOOIT verwacht, bekijk de video snel en laat je verbazen…

Wauw! Had jij gedacht dat zo veel mensen fel zouden optreden tegen deze laffe manier van diefstal? Ik zeker niet! Het doet mij goed om te zien dat zoveel mensen er tegen durven op te treden en zo oplettend zijn.

Ben jij wel een gerold? Of ken jij iemand bij wie dit is gebeurd? Laat het weten in de reacties en vergeet dit artikel niet te delen met al je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: