Op een mooie, en rustige dag in het zonnige Amerika had eigenaar Rob zijn winkeldeuren wagenwijd openstaan. Rob had een klein winkeltje waar hij niet erg veel producten verkocht. Hij verdiende niet veel, genoeg om gelukkig te kunnen leven met zijn gezinnetje en zijn vaste lasten prima te kunnen onderhouden.

held

Op deze zonnige maandag middag was Rob rustig zijn winkel aan het ordenen en was alles netjes op zijn plek aan het zetten. Er waren die dag slechts een paar klanten in zijn winkel geweest en Rob stond net op het punt om alles op te ruimen, zijn spullen naar binnen te brengen en de tent eens een keer vroeg te sluiten zodat hij eens een keer op tijd zou zijn voor het eten met zijn gezin.

Toen hij zijn laatste spullen van buiten naar binnen bracht kwam er een gemaskerde en bewapende overvaller zijn kant op rennen, van de schrik wist Rob niet wat hij moest doen dus rende hij maar naar binnen. De overvaller volgde Rob naar binnen voor het geld, maar de overvaller had op een ding niet gerekend.. Zie hieronder wat de beveiligingscamera vastlegde:

Wat vind jij? Reageer hieronder: