Chi Krneta was in de zevende hemel toen haar vriend haar ten huwelijk vroeg. Het was een droom die uitkwam. Maar toen kwam de lastige periode, het plannen van de bruiloft.

Eén van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft voor de bruid is de jurk waarin je haar ja-woord gaat geven. Ze moet er niet alleen adembenemend mooi uitzien, veel bruiden willen graag iets origineels en unieks dragen. Helaas hangt er aan een unieke bruidsjurk een groot prijskaartje.

Daarom besloot Chi iets opmerkelijks te doen. Ze besluit zelf haar bruidsjurk te maken! Iedere dag wanneer je in de bus op weg naar haar werk zit werkt ze aan haar jurk. Het ritje duurt 50 minuten en dit rijdt ze twee keer per dag. In totaal kost het haar 5 maanden voordat de jurk helemaal af is.

Ze haakt een prachtige jurk door een techniek te gebruiken die ze van haar grootmoeder heeft geleerd. De jurk is voor Chi dan ook een ode aan haar oma. Chi heeft niet alleen een jurk die niemand anders heeft, ze heeft ook nog een smak geld uitgespaard! In totaal heeft ze maar 30 dollar aan haar trouwjurk uitgegeven!

Hieronder zie je het prachtige resultaat van al het harde werk van Chi. Wat een prachtige jurk! Ik durf te wedden dat de bruidegom tranen in zijn ogen kreeg toen hij haar op hun bruiloft voor het eerst zag.

In deze video zie je in stapjes hoe Chi haar jurk in elkaar zet. Vergeet dit verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: