Stel je eventjes voor.. Het is weer vrijdagavond en je gaat met vriendinnen op stap. Je werd altijd opgehaald door je dat en dan zag je je vriendinnen in de disco.. Maar dat is tegenwoordig een ander verhaal. Je pakt nu de fiets omdat je toch wel zin hebt in een drankje. Je kunt kiezen uit twee verschillende routes naar de disco en je kiest een snelle route langs het park, je hebt namelijk flink wat haast.

vrouwenkleding

Je komt aan bij het park en het is al 11 uur in de avond dus is het park helemaal leeg en donker. Je wilt zo snel mogelijk door het park heen om naar de bewoonde wereld te komen maar dan gebeurt het.. Je wordt keihard van je fiets getrokken en je ligt in de bosjes. Je broek gaat uit en alles gaat zo snel… Je gilt maar er is niemand om je te helpen.. Voor je het doorhebt is het gebeurt en lig je daar helemaal alleen. In tranen, met een trauma en zonder broek.. Jij bent het slachtoffer en durft het niemand te vertellen. Maar hoe zien mensen dit? En hoe ziet de media het? Want soms is de eerste vraag: ‘wat had ze dan aan?’.

Deze foto’s gaan momenteel viral op het internet. We zijn in een tijd beland waar we ons niet meer mogen hechten aan onze eigen mening, maar ons moeten hechten aan de mening van anderen.

Uitgelicht-7

Wat vind jij ervan? Iedereen heeft het over deze foto’s, vrouwen mogen zich toch kleden zoals ze zelf willen? Deel dit bericht als je het ermee eens bent! Vrijheid om te dragen wat je wilt!

Uitgelicht-8

Wat vind jij? Reageer hieronder: