Deze vrouw was zwanger, woog 300 kilo en is bevallen van een kind dat maar liefst 19 kilo weegt. Het is bijna niet te geloven maar dit is echt gebeurd. En volgens de Australische man genaamd Heralt is dit de zwaarste en grootste baby ooit.

Het was een verrassing voor iedereen want niemand had dit zien aankomen, maar het lukte de moeder toch om een baby ter wereld te brengen die ongeveer 19 kilo weegt en volledig gezond is.

De moeder moest worden geopereerd worden aan haar buik zodat de baby geen schade zou oplopen en ook zij niet. Dit ging gelukkig goed en alles ging volgens plan.

De dokter die de operatie deed dacht eerst dat de vrouw een drieling of tweeling had, maar dat was allemaal niet zo.

“Ik heb veel vrouwen met obesitas geholpen maar dit zal ik de rest van mijn leven niet vergeten” zei hij tegen het nieuws met een grote lach op zijn gezicht. ” Ik had gegokt op een drieling, of misschien een tweeling.

Ik was er bijna zeker van” Zij hij lachend,” maar niets was minder waar, het was een groot jochie. Ik weet nu al dat hij laten een goeie rugbyspeler zou worden ” zei hij als grap.

Eerder dachten ze dat de grootste baby ter wereld een Zuid-Afrikaanse baby was, die 38 pond ( 17,2 kg ) moet hebben gewogen,en geboren werd in 1839. De jonge Zulu jongen,werd 7,6 foot, ofwel 2,28 meter lang , voordat hij 18 werd.

Deel dit ongelooflijke bericht met je vrienden en familie.

Wat vind jij? Reageer hieronder: