Komiek Jeff Wysaski haalde laatst de krantenkoppen met een geweldig idee, dat onderdeel is van zijn project Obvious Plant. De creatieve 32-jarige doet niets liever dan mensen te verrassen met zijn humor.

Toen Jeff een reisje naar Barcelona had geboekt, waarschuwde sommige vrienden hem voor de grote hoeveelheid zakkenrollers die in de stad rondlopen. Jeff kwam op het briljante idee om alvast een wraakplan uit te werken op potentiële dieven. Dit deed hij door een nep-portefeuille te maken, die een geheim verborg dat niemand zou opvrolijken behalve hem!

Ik vond een manier om wraak te nemen op iedereen die er genoeg van heeft dat zijn zwaar verdiende geld wordt gestolen, ” schrijft hij op Bored Panda.

Dit is zijn ingenieuze oplossing:

1. Gebruik een oude of goedkope portemonnee

2. Koop een verjaardagskaart met een vervelend deuntje

3. En glitter, véél glitter!

4. Knip de kaart op maat en plak hem netjes in de oude portemonnee. Het lijkt van de buitenkant op een normaal exemplaar

5. maar als je hem opent gaat het vreselijke muziekje spelen en valt alle glitter eruit.

Deze geweldige lokvogel wordt nu via de sociale media verspreid, en Jeff krijgt veel complimenten voor zijn creativiteit.

We hopen dat Jeff gerold wordt in Barcelona zodat hij de dieven een koekje van eigen deeg kan geven! Deel dit geniale idee met je vrienden en familie op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: