3. Het is een goed alternatief om je make-up mee te verwijderen.

Breng een beetje Nivea-crème aan op een watje, en je zult zien dat het zelfs je watervaste make-up zal verwijderen. Nu kun je eindelijk afzien van die chemische make-upverwijderaar.

4. Het verminderd de kringen onder je ogen.

Na een lange gezellige avond uit, hebben we vaak de volgende ochtend last van donkere kringen onder onze ogen. Dit is nu vrij gemakkelijk tegen te gaan! Masseer voor het slapengaan een beetje Nivea-crème onder je ogen, en je zult zien dat de volgende ochtend de schade geminimaliseerd is gebleven.

5. Het gaat droge handen tegen.

Heb je ook weleens last van droge handen, en dan met name in de winter? Dan heb ik hier nu de perfecte oplossing voor je. Gebruik de Nivea-crème! In plaats van dat je speciale handcrème gaat gebruiken. Dit is en veel makkelijker en bespaard je ook nog eens ruimte in je tas!

6. Het bestrijdt de droge ellebogen.

Vaak zijn je ellebogen het lastigste onderdeel van je lichaam om de vochtbalans in orde te houden. Dit resulteert vaak in een droge en schilferige huid op de ellebogen. Maar wees niet getreurd! De Nivea-crème is hier de perfecte oplossing voor!

7. Het helpt bij de behandeling van kleine brandwonden.

Je verbranden aan de oven is natuurlijk nooit leuk, en kan vaak tot pijnlijke en branderige brandwonden en blaren leiden. Mocht dit nou nog een keer gebeuren dan heb je nu het perfecte redmiddel, namelijk Nivea-crème! Smeer voorzichtig een beetje van deze crème op je brandwonden, dit zal ervoor zorgen dat je huid rustiger wordt en dat de blaarvorming wordt tegenaan.

Wat vind jij? Reageer hieronder: