Caitlin Prater-Haace, een Canadees tienermeisje, werd enorm gepest op haar high school. De meeste gepeste kinderen worden hier enorm boos van en dromen van wraak.. En natuurlijk ook best logisch, gepest worden is voor elke tiener een nachtmerrie. Maar in plaats van boos worden bedacht Caitlin iets heel anders. Ze veranderde het in iets positiefs om de boel om te draaien.

Het begon allemaal toen een medestudent haar kluisje open brak en haar ipad stal en daarna nare berichtjes op haar facebook timeline te zetten. In een bericht werd zelfs bericht dat Caitlin het niet verdiende om op deze aarde rond te lopen en ze werd met de dood bedreigd.. Caitlin was in shock en enorm in de war, tot ze een oplossing bedacht. Ze kocht post-it notes en schreef deze vol met lieve berichten. Deze verspreidde ze door de hele school om een positieve sfeer te creeeren. En dit is haar gelukt, alles is veranderd op haar school. Bekijk het filmpje hieronder!

Wat een prachtige actie, een voorbeeld voor velen! Haat met liefde bestrijden, het lijkt het enige wat werkt tegen deze vreselijke pesters.. Like & Deel!

Wat vind jij? Reageer hieronder: