Smartphones horen voorgoed bij ons leventje. Ze houden ons constant op de hoogte van alles wat er gebeurt met vrienden/familie en de rest van de wereld. De meeste mensen slapen er zelfs mee, ik betrap mezelf er ook op.. Nog even scrollen door Facebook voor het slapen gaan. Dit kan niet veel kwaad, maar het gaat er wel om wat je daarna met die telefoon doet. Leg je hem onder je kussen en ga je ‘rustig’ slapen?

Het is veel voorkomend dat mensen gaan slapen met die telefoon onder het kussen. Nu zijn er onderzoeken en verschillende meldingen gedaan door mensen bij wie het niet helemaal goed is gegaan. Dit moet iedereen lezen en delen, het is namelijk levensgevaarlijk!

Dit is een foto van telefoon die onder het kussen is ge explodeerd..

explo

Dit was niet het eerste geval van een ontploffende telefoon. In 2014 werd een meisje in Texas wakker van een brand geur en rook, toen ontdekte ze dat het haar telefoon onder haar kussen was.

explo1

Samsung handleidingen vertellen het zelfs, kijk hier dus echt voor uit en laat de telefoon niet te heet worden. Vooral als je hem oplaad en daarna onder je kussen legt, dit kan levensgevaarlijk zijn. Gelukkig is het in de gevallen die we hier hebben besproken op tijd opgemerkt maar moet je eens voorstellen wat er was gebeurt als hij/zij in diepe slaap was…

Dus let voortaan goed op en laat die telefoon bij het slapen even wat verder van het bed liggen. Dit is voor meerdere dingen goed, je slaaprust, de veiligheid en je zult minder snel snoozen als je je bed uit moet om het alarm uit te doen. Deel dit met vrienden en familie, ze zullen je dankbaar zijn!

Wat vind jij? Reageer hieronder: