Laat me beginnen met te zeggen dat ik het nog steeds onbegrijpelijk vind dat dieren nog steeds ZO mishandeld worden. Het is nu 2016 en een tijd van beschaving zou je zeggen, maar niets is minder waar.. Het doet mij oprecht pijn in mijn hart.

bandit

Gelukkig ben je van ViralNext gewend dat dit soort verhalen vaak een hele goede afloop hebben. Net zoals in de video hieronder, dus je kunt hem met een gerust hart bekijken. In de video maak je kennis met Bandit de Stier. Zijn hele leven heeft hij aan een ketting vastgezeten in een veelste kleine stal met 500 anderen. Gelukkig werd Bandit bevrijd uit deze vreselijke situatie. Op de beelden zie je de dag dat Bandit wordt vrijgelaten, een historisch moment in zijn leven.. Hij is zo blij en opgelucht, de reactie deed mijn hart smelten. Bekijk het prachtige filmpje hieronder!

Wat ben ik blij dat er veel verhalen zijn met een goede afloop! En wat ben ik ook blij dat er zoveel helden rondlopen op deze aarde met een gouden hart! Liefde overwint het altijd van haat, en dus ook van dierenmishandeling. Deel dit bericht als je het met mij eens bent !

Wat vind jij? Reageer hieronder: