Iedereen heeft wel eens last van oorpijn, een vervelend kwaaltje dat vooral heel erg irritant kan zijn. Soms gaat het niet snel vanzelf over, dus heeft ViralNext voor jullie een mooie tip!

Je kan natuurlijk kiezen voor paracetamols te slikken of zelfs antibiotica, maar het probleem van medicatie is dat je het op een gegeven moment nodig hebt en het minder gaat werken. Het zou fijn zijn om natuurlijk een natuurlijke manier te hebben om van die pijn af te komen. En we hebben iets heel makkelijks gevonden. Want je kan oorpijn bestrijden met… Het klinkt gek maar het is echt waar, met zout! Hiernaast heb je nog witte sokken nodig en je hoofdpijn is weg. Hoe dat werkt? Kijk de instructies hieronder.

Wat heb je nodig? 1 tot 1,5 kopje met grote zoutkorrels.

zout

Vul de sok met het zout

zout1

Knoop de sok goed dicht

zout2

Het is belangrijk dat de gevulde sok platgelegd in een hand moet passen

zout3

Hierna doe je de sok in de pan. Je zet het vuur aan op gemiddelde hoogte en doet de sok 4 tot 6 minuten in de pan. Af en toe de sok omdraaien is een goede tip

zout4

Als de sok goed warm is (let op, niet te heet) leg je de sok op slaap en het oor. Binnen een paar minuten is die vervelende pijn weg! Vergeet dit bericht vooral niet te delen!

zout5

Wat vind jij? Reageer hieronder: