3. Glij in strakke broeken

Je kent het gevoel. Je hebt moeite met het aantrekken van je skinny jeans. Je hebt ze over je kuiten gekregen, maar je dijen willen maar niet mee werken. In plaats van de strijd uit te vechten met je favoriete broek, kun je ook je benen insmeren met deodorant. Je zult versteld staan hoe makkelijk je zelfs in je meest strakke broeken zult glijden.

4. Houdt je zonnebril op z’n plek
Er is niks vervelender dan elke keur je zonnebril weer omhoog duwen, als het weer eens van je neus afglijd. Je zult misschien denken dat sommige dagen gewoon veel te warm zijn om er iets aan te doen, maar doe een klein beetje deodorant op je neus, en je bril zal niet meer afglijden.

5. Voorkomt zweetvlekken op stoelen en banken

We hebben het allemaal weleens gezien, de donkere zweetplekken als een zweterig persoon opstaat uit zijn stoel of bank. Opstaan en een grote zweetplek achterlaten op de stoel of rugleuning, is niet iets waar je wil dat anderen je aan herinneren, nadat je gedag gezegd hebt. Maar als je je rug insmeert met deodorant kunnen je dit allemaal voorkomen.

6. Stopt nachtzweet

Als je midden in de nacht wakker wordt onder drijfnatte lakens van het zweet, is dit natuurlijk nooit leuk, helemaal als je de avond van te voren hebt gedoucht om tijd te besparen in de ochtend. Of je slaapkamer nou heet is, of dat je een nare droom hebt gehad, je kunt heel erg zweten in je bed. Maar door een beetje deodorant op je lichaam aan te brengen voor het slapen gaan, kun je dit heel gemakkelijk voorkomen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: