Als ik nodig toe ben aan een douche maar geen tijd heb om dat te gaan doen, dan is deodorant echt een geschenk uit de hemel.

En wanneer het warm buiten is en ik zeker weet dat ik door mijn t-shirt heen ga zweten, dan is deodorant mijn beste vriend.

Maar wat ik niet wist is dat deodorant niet alleen voor je oksels gebruikt kan worden. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor je voeten en borsten.

Dus de enige vraag die ik mezelf nu stel is: waarom wist ik dit niet veel eerder?

Als je geen deodorant thuis hebt staan, dan zul je na het lezen van dit artikel naar de winkel toe rennen. Maar voordat je dat doet, denk er dan wel aan dat je een aluminium vrij product haalt, aangezien aluminium schadelijke gevolgen kan hebben voor je gezondheid. Je kunt aluminium-vrije deodorant vinden bij de meeste apotheken en supermarkten.

Hier zijn negen super slimme trucjes om het meeste uit je deodorant te halen, dan alleen je oksels droog en fris te houden.

1. Kom van je puistjes af

Als je een hardnekkige puist op je gezicht hebt en je producten niet helpen, dan is deodorant een goede laatste redmiddel. Vele deodoranten bevatten antitranspiratiemiddelen die je huid uit kunnen drogen. Dit zorgt ervoor dat je oksels droog blijven, en dit heeft hetzelfde effect op je gezicht. Dus als je vettige plekken op je gezicht hebt, probeer dit dan te deppen met deodorant.

2. Voorkomt het zweet onder je borsten

et gebied onder je borsten kan heel erg gaan zweten in de zomer. En terwijl het door je shirt heen zweten tijdens het sporten erg normaal is, heb je dat liever niet op kantoor of uiteten. Til gewoon je borsten op en smeer er een beetje deodorant onder. Je zal droog blijven en het zal nog eens lekker ruiken.

Wil je dit artikel verder lezen, en zien wat deodorant nog meer voor jou kan betekenen en de video zien? Klik dan op volgende pagina!

Wat vind jij? Reageer hieronder: