Niet iedereen is er dol op maar iedereen weet, groente is essentieel voor de gezondheid. En als je dit eenmaal doorhebt kan gezond leven ook enorm lekker zijn! Je kunt sla natuurlijk gewoon kopen in de supermarkt, maar wat is er nou leuker dan het zelf te kweken. Maar ik heb geen moestuin hoor ik je zeggen? Als ik jou nou eens vertel dat dat helemaal niet nodig is! Let goed op.

groente

Meestal houdt je de krop van een sla over, en die gooit men normaal gesproken altijd weg. Maar hier kan je iets heel leuks mee doen, een echte sla truc. Want je kunt door deze krop je eigen sla kweken. Je hebt een glas water nodig, zonlicht en dus de krop van een sla. Hiermee kweek je neuwe sla, sla bestaat namelijk voor 95% uit water, wist je dat al? Weer wat geleerd vandaag!

Nog niet overtuigd? Check het filmpje hieronder!

Ik weet wel wat ik voortaan doe, ben blij dat ik op dit filmpje ben gestuit. Kende jij deze tip al? Of heb je een soortgelijke tip? Laat het ons weten in de reacties. En vergeet dit bericht vooral niet te delen met je vrienden en familie, ze zullen je dankbaar zijn!

Wat vind jij? Reageer hieronder: