De ramen wassen is niet mijn favoriete hobby, maar als ik het doe dan doe ik het goed! Daarom wil ik de beste producten voor de beste prijs. Volgens vele onderzoeken is DIT middel het allerbeste en de prijs is ook nog eens heel erg fijn!

Je kunt het spul bij de Action kopen. Het staat tussen de tuinspullen en wordt verkocht voor maar 49 cent per liter! Het proberen waard, als je het mij vraagt?!De ingredienten:

1 hele ui
Spons
Goede trekker
Droge doek
Emmer lauw warm water
Flinke scheut schoonmaakazijn van de Action

Hoe werkt het dan?

-Emmer vullen met lauwwarm water en een scheut azijn toevoegen.
-Een geschilde ui in 4 stukken snijden en aan de emmer toevoegen.
-Was je ramen zoals je anders ook zou doen. Als je klaar bent met wassen haal je de trekker over het raam en veeg je vervolgens na met een droge zweem. Wij weten zeker dat je versteld zult staan hoe streeploos en schoon je raam weer is.

Wat vind jij? Reageer hieronder: