De fans van boef stonden even heel gek te kijken toen ze zijn nieuwe intro hoorden. Hij heeft nogmaals zijn excuses aangeboden, maar voor het publiek op festival Noorderslag was het niet nodig. Rapper Boef werd ovationeel onthaald. ,,Wij vinden vrouwen echt niet minder ofzo.”

Hij had een nieuwe rap geschreven: ,,Wat ik zei was fout/Wij vinden vrouwen echt niet minder ofzo.” Boef begon er zijn beladen optreden mee, na het tonen van een filmpje met mediacommentaren die hem fileerden vanwege zijn uitspraken in een vlog over vrouwen (‘kechs’ en dus ‘hoeren’).

Daarna nam hij nog een keer het woord. ,,Ik wil nog een keer mijn oprechte excuses aanbieden”, riep hij in de microfoon. ,,Ik distantieer me van wat ik gezegd heb.” En daarna door het aanzwellende gejuich heen: ,,Maar onthoud: ik zal nooit jullie ideale schoonzoon zijn.” Bekijk zijn optreden hieronder:

Wat vind jij? Reageer hieronder: