Iedereen heeft er wel eens last van: net op het moment dat je iets belangrijks ermee moet doen is je mobiele telefoon opeens leeg. Als je dan ook nog eens niet thuis bent kun je hem vaak ook niet snel opladen, en dan is het nog maar de vraag of er een oplader beschikbaar is die je kunt gebruiken.

Een powerbank is hierbij dé beste oplossing. Maar waarom zou je er één kopen, als je hem ook gewoon zelf kunt maken. Het YouTube kanaal Handig heeft een video gemaakt waarin uitgelegd wordt hoe je zelf een powerbank in elkaar kan zetten. Het is een stuk makkelijker dan je zou denken en je hebt er niet eens zoveel voor nodig.

Ten eerste zijn powerbanks die je in de winkel koopt erg duur, en gaan bovendien in veel gevallen snel kapot. Dus waarom zou je het niet gewoon zelf maken? Niet alleen ben je goedkoper uit, het geeft je ook een leuke bezigheid om zelf iets in elkaar te zetten.

In de onderstaande video wordt het stapsgewijs uitgelegd door Handig. Vond jij deze video ook Handig? Vergeet je dan niet te abonneren om wekelijks op de hoogte te blijven van de handigste tips!

Wat vind jij? Reageer hieronder: