De 16-jarige Sofija Magerko droomde altijd van een sterren leven. Ze had veel volgers op Instagram en deed mee aan Beauty wedstrijden. Ze was gek op feestjes en ging vaak naar de nachtclubs met haar 24-jarige vriendin Dasha Medvedeva.

Een tijdje terug besloten Sofija en Dasha om op stap te gaan. Ze besloten naar een feestje te gaan net buiten de stad. Dasha besloot te gaan rijden zodat de meiden veilig van huis naar de club en andersom konden gaan. Ze vonden het namelijk niet fijn om over straat te lopen als het donker is.

Tijdens deze avonden posten ze veel foto’s op hun Instagram en ze waren bezig om meer volgers te krijgen. Na de stapavond stapten ze in de auto en onderweg naar huis starten ze een live video om met hun fans te praten. Ze deden dit terwijl ze reden en dachten dat dit een leuk moment was om met ‘fans’ in contact te komen.

De meiden luisterden naar muziek, dronken alcohol en zwaaiden naar de camera. Ze wisten waarschijnlijk hoe gevaarlijk dit was, maar ze hadden nooit kunnen weten dat dit kon gebeuren.. Net zoals veel jonge mensen dachten ze niet na over de consequenties.

In de video zegt een van de meisjes “Hey, boys!”

En toen.. Toen was er een luide knal en daarna was alles still.. Een fractie van een seconde en alles was over.

Er waren snel twee mannen ter plaatse en toen ze bij de auto aankwamen belden ze snel de ambulance. Maar helaas.. Voor Sofija was het te laat.

Dasha overleefde de crash maar overleed in het ziekenhuis.. Dit is dus een artikel met een boodschap die aan elk kind meegegeven moet worden. Social media is erg gevaarlijk op momenten dat je niet afgeleid mag worden.. Bekijk de tragische video over de meiden hieronder.

Wat vind jij? Reageer hieronder: