Maak kennis met Mufasa, en nee niet de Mufasa van de Lion King. Dit gaat om een Puma die meer dan 20 jaar vastgeketend heeft gezeten in de bak van een oude pick-up truck. En na meer dan 20 jaar wordt hij eindelijk vrijgelaten met een kans op een nieuw leven.

poema

De Puma leefde bij een illegaal circus in Peru waar hij als baby terecht is geraakt. Hij werd verkocht aan het circus en de enige plek waar hij kwam was de circustent en een achterbank van een oude pick-up truck. Hij lag jaren op allemaal gereedschap en had dus geen idee hoe het echte leven kon zijn, hij was hier gewend aan. Zo’n aangrijpend verhaal, en ik verbaas me elke keer nog steeds over de mensen die zoiets doen. Gelukkig kwam Animal Defenders International in actie en redde de poema. Hierna hebben ze alles voor hem in het teken gezet van het vrijlaten van de poema zodat hij weer een normaal leven kon leiden. Bekijk het bijzondere verhaal in het filmpje hieronder!

Vind jij het ook zo vreselijk wat mensen met dieren doen?? Ik word er ziek van en het wordt tijd dat dit dierenleed voorbij is.. Deel dit bericht als je het met mij eens bent!

Wat vind jij? Reageer hieronder: