VISSEN

De vissen zijn waarschijnlijk het slechtst zichtbaar van allemaal, deze bevinden zich onderin de afbeelding. Als persoon betekent dit waarschijnlijk dat je liever op de achtergrond staat en erg introvert bent. Je toont niet snel wie je echt bent aan mensen, toch heb je graag mensen om je heen. Na een tijdje ga je deze personen vertrouwen en zodra jij je ware aard laat zien kan eigenlijk iedereen het goed met je vinden en weet je een goede band op te bouwen met anderen. In een vriendschap vind je vertrouwen erg belangrijk en door je empathische karakter willen mensen graag bij jou in de buurt zijn.

Degene die de leeuw als eerste zagen vinden vooral vrijheid en onafhankelijkheid erg belangrijk. De beslissingen die deze mensen maken komt vanuit het hart. Waar deze mensen een intense hekel aan hebben is het ‘in hokjes plaatsen’ van anderen. Je hebt een uigesproken mening waardoor sommigen dit wat direct opvatten. In het leven probeer jij vooral lol te maken en er het maximale uit te halen. Je doet alles met de beste bedoelingen, al komt dit soms niet zo over bij iedereen.

GORILLA

Zag jij de gorilla als eerste? De kans is dan groot dat je zelfbeeld wat laag is. Je bent erg perfectionistisch, dit zorgt er voor dat je in veel situaties te streng bent voor jezelf. Ook van anderen verwacht je het allerbeste. Dit beeld is wat lastig omdat het vaak niet haalbaar is. Je houdt er van om nieuwe dingen te ontdekken maar wil hierin wel persé de beste zijn. Probeer eens wat meer te leven naar je eigen verwachtingen, niet naar die van iemand anders.

Lees ook: Kun jij zien welk dier zich in deze afbeelding verschuilt? Vele kunnen dat namelijk niet!

Wat vind jij? Reageer hieronder: