We hebben allemaal weleens nachtmerries gehad toen we vroeger klein waren. Misschien was er een monster onder het bed, een boeman in de kast, of een gekke heks buiten bij het raam. Maar als de lichten uitgingen bleven we constant alert voor de gevaren die loerden in het donker.

Meestal was onze angst geheel onterecht. Maar voor een 7-jarig meisje uit Oklahoma City, in Oklahoma, werd zo’n nachtmerrie helaas werkelijkheid…

Het meisje en haar boers en zussen woonden bij hun oma, Geneva Robinson, die tegen hun zei dat het kleine meisje haar ziek maakten.

’s Nachts, zou een wezen gekleed in het zwart met groene vingers en een masker verschijnen en het kleine meisje terroriseren.

De heks noemde haarzelf “Nelda”, en zei tegen het kleine meisje dat heksen kleine meisjes en jongetjes aten, die stout waren. Zij en haar partner, een demon genaamd “Coogro”, sloegen het meisje, binden haar vast, martelde haar, lieten haar slapen in de garage en scheerde haar haar af.

Pas toen de oma haar kleindochter meenam naar het ziekenhuis omdat ze haar “niet langer meer onder controle kon houden”, werd de gruwelijke waarheid ontdekt.

De doktoren zagen dat het kleine meisje sneetjes, brandwonden en kneuzingen over haar hele lichaam had. En toen het 7-jarige meisje door de politie ondervraagd werd, vertelde ze dat haar oma zich als heks verkleedde en haar vriend zich als demon verkleedde, voordat ze haar martelde, zo schreef “The Oklahoman”.

Toen de politie het huis doorzocht, werd er bewijs gevonden die het verhaal kon bevestigen.

“Er werden zwepen, kettingen en een heksenhoed aangetroffen in het huis. Echt een verschrikkelijke situatie voor een kind”, vertelde de officier van de politie Gary Knight aan “KFOR News”

Één van de volwassen kinderen van de oma filmden stiekem met een telefoon hoe “Nelda” het kleine meisje misbruikten. Bekijk hieronder de verschrikkelijke beelden.

Waarschuwing: De volgende beelden kunnen als schokkend ervaart worden.

Nadat Geneva Robinson werd gearresteerd voor kindermisbruik, werd de oma veroordeeld tot 3 keer levenslang, zo schreef “The Oklahoman”. De vriend van de oma, Joshua Granger, werd veroordeeld tot 30 jaar in de gevangenis.

De kinderen werden door de autoriteiten ondergebracht, en met hun oma achter de tralies, kunnen ze hopelijk eindelijk genieten van de vrolijke jeugd die ze verdienen.

Wat vind jij? Reageer hieronder: