Volgens verschillende wetenschappers is 2017 goed op weg om het ergste tekenjaar in de recente geschiedenis te worden. Deze griezelige kruipers zijn niet alleen gore vampiers, ze brengen ook ziektes over zoals de ziekte van Lyme en het Powassanvirus. Voor deze ongelukkige familie uit Ohio bracht dit jaar reeds een ervaring die ze niet gauw zullen vergeten.

Alle begon toen de 3-jarige dochter van Beka Setzer, Emmalee, buiten ging spelen. Het was een prachtige zomerdag en Beka wou niet dat haar kind heel de dag binnen moest zitten. Ze zette de grassproeier aan en liet het meisje genieten van zon en water.

Als het tijd was voor Emmalees namiddagdutje, riep Beka haar naar binnen om zich om te kleden. Op dat moment ontdekte ze honderden zwarte vlekjes op het lichaam van haar dochter. Ze had geen idee waar die vlekjes vandaan kwamen.

“Ik dacht dat het graszaadjes waren, maar toen ik ze wou verwijderen zag ik dat ze er niet af kwamen. Toen bekeek ik de vlekjes wat beter en zag dat het eigenlijk kleine insecten waren die zich aan haar huid hadden bevestigd.”

Wat vind jij? Reageer hieronder: