In de Verenigde Staten zijn er ongeveer een half miljoen kinderen die in een pleeggezin leven. Het overgrote deel van deze kinderen gedragen zich goed en krijgen alle liefde en zorg die ze verdienen van hun pleegouders.

Maar helaas zijn er ook gevallen waarbij de kinderen niet goed worden behandeld. Soms maken de pleegouders misbruik van het systeem en gebruiken het geld dat ze van de overheid krijgen voor anderen dingen – bijvoorbeeld voor zichzelf of hun biologische kinderen.

Dit artikel gaat om zo’n geval – om een moeder die boos is op haar pleegkind. In de video hieronder, zien we moeder Angela, haar biologische zoon Xavier en haar pleegkind Emma in een restaurant in Arizona.

De moeder behandeld haar pleegkind vanaf het moment dat ze het restaurant in komen al slecht, terwijl haar biologische zoon Xavier alles krijgt wat hij wil. Het duurt niet lang voordat de gasten door krijgen dat de zoon alle aandacht krijgt. Maar kijk eens wat er gebeurt op het moment dat één gast hier genoeg van heeft gehad!

De moeder weigert Emma dezelfde dingen te geven als haar zoon.

Wanneer Emma ook een ijsje net als Xavier wil, zegt de moeder: “Hij is mijn echte zoon, en jij bent mijn pleegkind. Ik krijg maar een bepaald bedrag van de overheid en ik geef dat niet aan jou uit.”

Angela gaat zelfs zo ver dat ze dreigt Emma terug het pleegsysteem in te sturen als ze niet stopt met praten.

Echter duurt het niet lang voordat een gast in het restaurant in grijpt en de moeder op haar plek zet! Bekijk de video op de volgende pagina!

eze video is een onderdeel van een sociaal experiment voor het tv programma “What Would You Do?”. De familie bestaan volledig uit acteurs en zijn gelukkig geen familie van elkaar. Maar de gasten in het restaurant weten niet dat ze stiekem door verborgen camera’s gefilmd worden.

Hoe zou jij reageren als je een moeder zo met haar pleegkind om zag gaan?

Wat vind jij? Reageer hieronder: