De geweldige mensen van Animal Aid Unlimited kregen een heftig telefoontje over een zwerfhond die heftig aan het bloeden was door een snee in haar been. Wat het verhaal nog erger maakte was dat het hondje op een hoopje van afval en glas leefde. Wetend dat ze snel medische hulp nodig had gingen ze zo snel mogelijk naar de plek toe waar het hondje leeft, alleen was ze niet in haar eentje..

hondjes-afval-puppies

Het duurde twee weken totdat de moeder volledig genezen was, maar droevig genoeg konden ze deze hondjes niet bij zich houden omdat ze al onwijs veel honden hebben ( veel daarvan zijn blind of gehandicapt en hebben geen kans op overleven op de straten ). Ze hebben alles op alles gezet om deze lieve beestjes te helpen in verwoestende omstandigheden.

Meer informatie over Animal Aid kan je vinden op hun Facebook pagina, en je kan ook een donatie doen zodat ze nog meer onschuldige dierenlevens kunnen redden. Vergeet ook niet dit prachtige filmpje te delen om Animal Aid wat bekender in Nederland te maken, wat dat verdienen ze.

Wat vind jij? Reageer hieronder: