Je bent er voor of je bent er tegen, fastfood van de McDonals. Maar op z’n tijd is zo’n vette hap natuurlijk best prima! Maar dat doet er in dit filmpje helaas helemaal niet toe. Het gaat namelijk om iets veel ergers.. Want in dit filmpje zie je een zwerver lopen bij de McDrive. Hij loopt daar en de medewerkers vragen of hij gratis eten en drinken willen.. Maar wat er dan gebeurt?

maccie

In plaats van eten in zijn mond krijgt hij het vol in zijn gezicht.. En daarna lachen ze hem ook nog uit alsof hij een minderwaardig mens is. Dit kan mij zo ongelofelijk boos maken! Dit soort mensen moeten keihard aangepakt worden en daarom hoop ik dat iedereen dit filmpje met de rest van de wereld deelt. Niemand heeft het recht om zo behandeld te worden.

Eerder kwam de McDonalds al negatief in het nieuws omdat ze zwervers niet meer wilden toelaten in hun restaurants. Hier kwamen ze later met spijt op terug.
De mensen die dit doen zijn beesten vind je ook niet? Ben blij dat dit gefilmd is en ben benieuwd of we nog te horen krijgen wat de straffen zijn tegen deze medewerkers.. Laat dit een les voor iedereen zijn en vooral voor hun.

Wat vind jij? Reageer hieronder: