ViralFood stuitte een tijdje geleden op een filmpje. Misschien heb jij ook wel eens iemand horen zeggen dat als je een euroknaller van de Macdonalds een week/maand/jaar in je zak houdt hij er nog precies hetzelfde uitziet. En toen zagen we ook nog op een filmpje van een man die beweerde dat hij een hamburger na 14 jaar terug vond in zijn zak, en 3x raden.. :deze hamburger zag er nog exact hetzelfde uit.

food

Maar is dit nou echt zo? Jim van ViralFood besloot het uit te testen en gewoon een hamburger bij de Mac (en de Burger King) te kopen en deze een tijdje te bewaren. Het resultaat? Wij willen niet teveel verklappen, maar hij test de burgers na een week en daarna na een maandje.. De uitslag vonden wij in ieder geval vrij frappant. Oordeel zelf maar!

Wat vind jij ervan? Wij waren wel een beetje in shock van de resultaten na een week, maar na een maand daarentegen.. De verhalen zijn in ieder geval complete onzin. Haal er zelf een conclusie uit, wij blijven in ieder geval lekker zelf vers koken!

Wat vind jij? Reageer hieronder: