Een kilootje meer of minder is niet slecht voor je het hangt namelijk af van je genen en lichaamsbouw. Waar je wel voor uit moet kijken is extreem overgewicht dat kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals diabetes of hartziekten.

Veel mensen hebben als doel wanneer zij bezig zijn met gewichtsverlies er ”mooier uitzien”. Maar je gewicht bepaald niet of je mooi bent of niet! De belangrijkste reden voor gewichtsaanpassing moet altijd je gezondheid zijn.

Werken aan een gezond lichaam is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet namelijk je eet patroon, eet gewoonten en eigenlijk je hele levensstijl op de schop gooien voor echte verandering. Om je een handje te helpen hebben wij hier een recept om makkelijker aan een gezond lichaam te komen.

Met deze drankje verlies je makkelijk calorieën zonder dat je daar ontzettend veel voor hoeft te doen.

Wat heb nodig:

1 kopje water
2 theelepel honing
1 theelepel kaneel
1 theelepel kokosnootolie

Meng alle ingrediënten samen en drink de helft voor het slapen gaan en de volgende ochtend de andere helft op een lege maag. Hiermee verlies je tot wel 3 kilo in 1 week tijd.

Hoe kan dat?
Deze drank versnelt het vetverbrandingsproces door je stofwisseling te verhogen. Het ingrediënt dat daar voor zorgt is kaneel. In dit kruid zit een molecuul dat de warmteproductie in je lichaam bevordert.

Leuk feitje: onderzoek toont aan dat alleen de geur van verse kaneel je snoep behoefte kan verminderen.

Dit drankje is bedoeld om je te helpen met je gewichtsverlies. Om een echt gezond lichaam te krijgen moet je voldoende sporten en ook je eetgewoontes/patroon aanpassen.

Ken jij iemand die ook bezig is met een gezond lichaam? Deel dit bericht met ze op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: