De 48 jaar oude Adriana Lopez is een geliefde en gewaardeerde lerares die les geeft op een openbare school in New York. Een paar maanden geleden werd een vreselijke diagnose bij haar gesteld, ze bleek borstkanker te hebben.

Ondanks haar pijnlijke chemotherapie werd de liefde en toewijding aan haar klas nooit zwakker. En daarom wilde de school iets teruggeven en haar steunen om haar te laten zien hoe dankbaar ze zijn. Ze verraste haar door het schoolkoor het liedje “I’m Gonna Love You Through It” te laten zingen. “I’m Gonna Love You Through It” is een liedje geschreven door Martina McBride die kanker heeft verslagen.

liefde-kinderen-koor

Koordirigent Gregg Breinberg legde uit dat Adriana altijd een lerares is geweest die als eerst in de ochtend binnen kwam en ook weer als laatst weg ging – wat de toewijding naar haar kinderen meer dan bewees.

Het filmpje was in twee dagen al meer dan 1 miljoen keer bekeken en het is ook niet moeilijk om te begrijpen waarom. Op 0:50 zingen ze, “I know that you’re afraid and I am too, but you’ll never be alone, I promise you”. Dit is een van de mooiste dingen die ik ooit heb gezien en zeker het delen waard.

Wat vind jij? Reageer hieronder: