Een Britse tiener die op 13-jarige leeftijd zwanger was van een dochter en er zwaar mee gepest werd, heeft al haar haters lik op stuk gegeven. Ondanks alle kritiek heeft ze haar school succesvol afgemaakt. Haar tweejarige dochtertje nam ze voor de gelegenheid mee naar het eindejaarsbal.

Toen de toen 13-jarige Kayleigh Snaith drie jaar geleden zwanger bleek, was ze zo bang voor de reacties dat ze zes maanden wachtte om het aan haar ouders te vertellen. De Britse tiener uit Stanley was blij dat haar vrees ongegrond bleek: haar ouders besloten om haar en te steunen in de opvoeding. De reacties bij haar leeftijdsgenoten waren helaas wat anders. Sommige klasgenoten noemden haar ‘walgelijk’. Anderen vonden dat ze haar leven verwoestte. Van wildvreemden kreeg ze te horen dat ze nooit nog iets van haar studies zou bakken. Maar de haters kregen ongelijk.

We zijn inmiddels drie jaar later en Kayleigh, 16, is succesvol afgestudeerd en Harley is een gezonde dochter van 3. Zo geeft de tiener alle critici lik op stuk, al geeft ze toe dat het niet altijd even makkelijk was. “Toen Harley pas geboren was, was ik ’s nachts soms urenlang wakker als ze niet in slaap geraakte”, herinnert ze zich. “En dan moest ik naar school vertrekken. Thuis was ik voor mijn kind een moeder en een volwassene, maar op school was ik een leerling, een kind dat moest studeren.”

Bekijk de video hieronder:

Wat vind jij? Reageer hieronder: