Sinterklaas is bijna voorbij en dat betekent dat de kerstboom weer uit de schuur gehaald kan worden. En dat is een van mijn favoriete momenten in het jaar! En iedereen doet z’n best de boom zo mooi mogelijk te versieren, maar aan deze kerstboom kan werkelijk niemand tippen..

lichtjes

Deze man heeft vijf jaar hier aan gewerkt en dit is het resultaat. Wat een werk heeft hij erin gestopt, diepe respect! Ik doe het hem niet na en ik zou het ook niet na willen doen, wat een gedoe vooral met al die lichtjes. Dit is werk dat voor anderen is bestemd haha! Maar wij kunnen er in ieder geval volop van genieten. De kerstboom is drie meter hoog en bestaat uit.. 7000 lampjes, dit is toch absurd! Wauw, kijk het filmpje hieronder!

Wat een werk he, 5 jaar lang aan deze techniek gewerkt maar het resultaat mag er zijn. Laat ons weten hoe jouw perfecte kerstboom eruit ziet, we zijn erg benieuwd! En laat een berichtje achter en vergeet vooral niet je vrienden en familie met wie je kerst viert op de hoogte te brengen! We hebben er nu al zin in.

Wat vind jij? Reageer hieronder: