Je hebt ongetwijfeld al meerdere manieren uitgeprobeerd om ervan af te komen… Keelpijn! Vanaf nu hoef je niet meer verder te zoeken..

Wij hebben de 5 beste oplossingen voor jou op een rijtje gezet. Als je last hebt van keelpijn heb je meestal pijn bij het slikken, een branderig of opgezwollen gevoel in je keel, irritatie, kriebel of slijmvorming.

Daarnaast zijn veelvoorkomende klachten: heesheid, het wegvallen van de stem, hoofdpijn, verlies van eetlust, overgeven, hoesten, lichte verhoging of koorts en opgezette lymfeklieren in je hals. Klinkt dit herkenbaar? Dan ben je lang niet de enige! Zeker nu we in een periode zitten van snelle temperatuursverschillen zullen veel mensen weer last hebben van deze kwaaltjes.

Het is een veelvoorkomende kwaal, en over het algemeen dus vrij onschuldig. Toch kan het je enorm belemmeren in het dagelijks leven. Vooral als je bijvoorbeeld een baan hebt waar je veel bij moet praten.

Wij hebben dé beste 5 tips voor jou op een rijtje gezet, en hebben daar hulp bij gekregen van de mannen van het YouTube kanaal ‘Handig’!

Wat vind jij? Reageer hieronder: