Iedereen met katten weet dat het je beste vrienden zijn. Ze zijn zo heerlijk schattig en toch zelfstandig, ik ben gek op mijn kat! Maar ze hebben soms ook wat punten waar nog aan gewerkt kan worden. Want katten zetten vaak overal hun nagels in en maken menig meubel kapot.. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en de man in het filmpje hieronder heeft een oplossing bedacht!

kapot1

Soms lijkt het net alsof katten express de meubels en spullen in huis kapot maken, dit is waarschijnlijk niet zo want voor katten is het gewoon iets heel erg natuurlijks om te doen. Het is goed voor de nagels en ze laten hun sporen achter waardoor ze een territorium afbakenen. Het heeft dus echt redenen! Maar goed, aan die redenen hebben wij mensen natuurlijk vrij weinig en kapotte meubels is wel het laatste wat je wilt. Laten we dus een compromis maken dacht de man in dit filmpje. Hij was er helemaal klaar mee en bedacht het volgende. Dit is geniaal!

Wat een geweldig DIY filmpje, het geeft ons volle inspiratie om ook zoiets leuks te maken voor de kat. Het is even werk maar dan heb je ook wat! Deel dit met alle dieren en kattenliefhebbers om je heen en laat dit filmpje de hele wereld over gaan!

Wat vind jij? Reageer hieronder: