Niet overal ter wereld hebben ze het zo goed als bij ons.. Niet iedereen heeft namelijk een verwarming thuis. In tijden zoals deze is dat wel heel erg nodig. Maar het kost soms teveel geld en je hebt er een goede energiebron voor nodig. Meestal door middel van elektriciteit, maar het kan goedkoper en makkelijker. Wij gingen op zoek naar een andere en betere manier en we hebben er eentje gevonden!

waxinelichtjes

Dit noemen wij de doe-dat-zelf kachel. Dit kan DE oplossing zijn als je wat minder geld hebt. Voor maar een paar cent per dag kan je namelijk een kamer verwarmen. Wat een geniaal alternatief zeg!

Wat heb je nodig?
-Twee potten klei
-Metalen bak
-Waxinelichtjes

Je zet eerst de vier waxinelichtjes in een metalen bak en steekt deze aan. Zet het kleine potje erop en dek het gat van de pot af met een metalen hoedje van een van de kaarsjes. Daarna zet je de grote pot er op en wacht je een paar minuten… Een lekker verwarmende kamer is het resultaat!

Ging deze uitleg iets te snel? Bekijk de video hieronder en volg het stap voor stap. Vergeet deze gouden tip niet even te delen, sommige mensen hebben echt een makkelijker en goedkoper leven nodig namelijk! Laten we elkaar helpen 🙂

Wat vind jij? Reageer hieronder: