Kaarsen staan gelijk aan gezelligheid. Helaas kan kaarsvet snel gaan druppelen en vervelende vlekken veroorzaken. Heel vervelend! Het ziet er natuurlijk ook helemaal niet goed uit in je huishouden. Toch is er een ontzettend makkelijke manier om van kaarsvet vlekken af te komen, en je hebt er maar één ding voor nodig!

Wanneer je kaarsvet verwijderd van harde oppervlaktes zoals een tafel of vensterbank, dan moet je opletten dat je deze niet beschadigd achterlaat. Op een gladdere oppervlakte krijg je namelijk sneller krassen. Gebruik dus absoluut geen mes of ander scherp voorwerp om het opgedroogde kaarsvet weg te halen. Wel kan je het met je nagel weg peuteren, maar vaak is de vlek dan nog verre van verwijderd.

Wij hebben de oplossing daarvoor, en daar hebben we hulp van gekregen van het YouTube kanaal Handig. Haal hardnekkige kaarsvet vlekken voor eens en altijd uit je meubels, kleding en andere oppervlaktes.

Vond jij deze video bruikbaar? Vergeet je dan niet te abonneren op het YouTube kanaal Handig. Zo blijf je wekelijks op de hoogte van de handigste tips!

Wat vind jij? Reageer hieronder: