Het is jou vast niet ontgaan: de hype die Bitcoin heet. Of je de tv nou aanzet of Facebook leest, je kunt er niet meer omheen. Ik zelf kwam er ongeveer 1,5 jaar geleden achter en hield het nauwlettend in de gaten. Na veel inlezen op honderden websites besloot ik er ook wat geld in te investeren en tot de dag van vandaag is dat een hele goede keuze geweest. Ik heb binnen korte tijd enorm veel winst gemaakt en ben zelfs al meerdere keren op vakantie gegaan van mijn snel verdiende winst. Deze kennis wil ik graag met jullie delen en daarom is er een fijne handleiding naar succes voor jullie gemaakt. Let op: investeer alleen met geld dat je kunt missen en investeer nooit met geleend geld!

Bitcoin
Eerst in het kort: Waarom zou je nu moeten investeren in de bitcoin? Veel mensen denken dat de bitcoin de enige munt is waar veel geld mee is verdiend. Wat veel mensen niet weten is dat vooral de ‘kleinere’ munten momenteel erg interessant zijn. Ik zelf heb geen bitcoins maar heb de afgelopen maanden mijn geld flink verdubbeld zien worden door middel van investeren in andere interessante munten. Ik zet er hieronder een aantal op een rijtje.

SiaCoin
Sia coin lost het storage probleem op. Ze zijn goedkoper en sneller dan de bedrijven die nu aan de top staan. Sia coin staat momenteel nog erg laag (0.03 cent) en daarom kun je er nog gemakkelijk veel van inslaan. Er wordt verwacht dat deze munt uiteindelijk een Euro waard zal zijn. Er zit een sterk team achter dat veel banden heeft met grote bedrijven.

Neo
NEO is een munt ontwikkeld door een Chinees bedrijf. Dit bedrijf heeft een ijzersterk team en NEO is de grootste munt van China. De kans dat deze munt binnen korte tijd naar de 1000 Dollar gaat en de bitcoin achterna gaat is zeker niet ondenkbaar.

VeChain
Vechain wordt geleid door de oude CEO van Louis Vuitton. Dit revolutionaire bedrijf zorgt ervoor dat de retail wereld gemakkelijker te werk kan gaan. Aangezien dit een miljarden branche is en VeChain de eerste munt is in die branche is het sterk aan te raden ook wat van deze munt aan te schaffen. Ten tijde van schrijven staat deze munt op 5 dollar.

Dit zijn 3 munten die ik op dit moment wilde uitlichten maar uiteraard zijn er nog tientallen interessante munten. Ik heb dit allemaal zelf uitgezocht en dat heeft mij enorm veel tijd gekost. Want waar begin je? En waar koop je bitcoins? En hoe beveilig ik die op deze beste manier? Allemaal vragen waar ik uren meer bezig was. Dit wil ik jullie besparen en daarom is hier iets op bedacht.

Want al deze kennis is gebundeld in een bestand: De ultieme handleiding naar crypto succes van ikwilcryptotraden.nl

Ben jij nieuw in de wereld van bitcoin/cryptocurrency en wil je ook beginnen met investeren? In deze handleiding wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe het te werk gaat en waar je de munten koopt. Op een slimme en simpele manier wordt jou uitgelegd hoe jij de eerste stappen naar winst kunt maken. Let op: het is een handleiding speciaal voor mensen die nieuw zijn in deze wereld en de basis trucjes willen leren.

Veel mensen gingen jou voor en hebben hun geld al verveelvoudigd. Altijd leuk zo’n extra spaarcentje voor later natuurlijk. Je kunt deze week deze handleiding hier kopen en als bij je de kortingscode: crypto invult krijg je zelfs 11 euro korting. De kortingsactie loopt deze week dus wees er snel bij.

Wat vind jij? Reageer hieronder: