Dit is een geweldig verhaal.

Op een dag brak een inbreker in, hij wist dat de eigenaren van het huis niet thuis waren. Hij was keihard aan het strugglen en uiteindelijk kreeg hij het alarmsysteem uitgeschakeld. Hij wurmde zich een weg naar binnen en kreeg al een big smile op zijn gezicht bij het idee van al die spullen die hij zou meenemen.

inbreker

Hij keek om zich heen en scheen met een zaklamp rond het huis, waar lagen de waardevolle spullen? Opeens hoorde hij een stem achter zich.. die zei: “Jezus houdt je in de gaten.” Hij schrok zich kapot en keek om zich heen, waar kwam het vandaan?

Na een tijdje hoorde hij niks meer en besloot verder te zoeken naar het goud. Maar toen hij net een dure stereo wilde stelen hoorde hij het weer… Wie kon dat zijn, of verbeelde hij zich dit??

Hij raakte in paniek en probeerde er achter te komen waar in godsnaam dit vandaan kwam. Hij zag opeens in een hoek een papegaai staan. “Zei jij dat?” Fluisterde hij naar de papegaai. “Ja,” gaf de papegaai uiteindelijk toe.

“Ik wil je gewoon waarschuwen dat hij je in de gaten houdt.” Er viel een rust over de inbreker. “Mij waarschuwen? Wie ben jij nou weer?! “Moses,” reageerde de vogel. “Moses?!” Grapte de inbreker. “Wat voor persoon noemt zijn vogel nou weer Moses?”

Waarop de papegaai antwoordde: ‘Dezelfde personen die hun Rottweiler ‘Jezus’ noemen.’

Wat vind jij? Reageer hieronder: