Op het eerste gezicht lijkt dit een ‘doodnormaal’ gezinshuis dat zo’n 72 jaar geleden werd gebouwd. Er lijkt weinig bijzonders mee aan de hand te zijn, maar toch heeft het huis veel krantenkoppen gehaald. De 96-jarige eigenaresse besloot het huis namelijk in de verkoop te doen, en toen de makelaar het huis voor het eerst van binnen zag was hij in shock. Het is namelijk net alsof je met een tijdmachine terug gaat naar de jaren 50. Bekijk de bijzondere foto’s hieronder!

Het lijkt een normaal huis van buiten

huis1

Maar zodra je binnenstapt komt er een gevoel van nostalgie over je heen

huis2

“Ik heb altijd geprobeerd om een individu te zijn, en mijn eigen stijl te volgen. Mijn favoriete kleuren zijn roze, paars en helder oceaanblauw,” vertelt de eigenaresse.

huis3

Ze heeft het huis altijd zelf onderhouden, ondanks haar leeftijd. Madame is nog topfit en trots op haar huisje!

huis4

Kijk eens naar die keuken, wat een prachtplaatje! En het mooie is dat hij zelfs nog perfect werkt. Er staat zelfs een echte moffat kachel.

huis5

Bekijk de foto’s hieronder en stel je even een retro film voor.. Zou toch perfect passen?

huis6

huis7-1

huis8

De dochter van de eigenaresse herinnert zich dat haar vader altijd tegen haar moeder zei: “Je kunt de andere kamers versieren zoals je maar wilt, maar geen roze in de slaapkamer alsjeblieft.” Dat heeft ze duidelijk gecompenseerd in de andere kamers…

huis9

Beneden is zelfs een bar, open haard en een slaapbank. Wat een beauty, hoe zit het met jouw nostalgie op dit moment?

huis13

Wat een inrichting, en wat knap dat ze het al die tijd zo heeft gelaten.
Zou jij hier wel een nichtje willen slapen?

Wat vind jij? Reageer hieronder: