Op het filmpje zie je het meteen, Oscar de Terrier is misschien wel één van de meest relaxte honden op de wereld! Tijdens een fotoshoot met Oscar maakte zijn baasje voor hem een ‘’bad’’ gevuld met hondenkoekjes, wanneer Oscar het bad zag was zijn reactie iets wat niemand had verwacht!
Oscar sprong in zijn koekjes bad en in plaats van alles meteen op te eten besloot hij het ervan te nemen door gewoon rustig te gaan liggen tussen de koekjes. Dit vergde ongetwijfeld een enorme zelf discipline, ik had het wel geweten als ik Oscar was!

hondenkoekjes

Nadat zijn baasje een foto had genomen en deze op internet had geplaatst, en héél snel razend populair werd, verschenen er al snel reacties dat de foto nep zou zijn. Dus besloot zijn baasje de camera te pakken en het op beeld vast te leggen om te bewijzen dat Oscar zich goed in bedwang kan houden, kijk hem eens heerlijk genieten!
Bij het YouTube filmpje stond geschreven: ‘’Ik deed dit voor een fotoshoot maar niemand kon geloven dat het echt was. Daarop besloot ik mijn camera te pakken en het te gaan filmen! Zelf toen ik oké zei verroerde hij zich niet! Ook toen mijn andere hond, Sadie, een koekje van de stapel pakte mocht dat niet baten. Hij viel zelfs een aantal keren in slaap!’’

De video, die al wat ouder is (2012), is sinds kort viral gegaan dankzij de sociale media. De fotoshoot was bedoeld om meer aandacht te krijgen voor de adoptie van huisdieren. Toverde dit filmpje bij jou ook een lach op het gezicht? Deel dit dan meteen op Facebook!

Wat vind jij? Reageer hieronder: