Het was bijna 10 jaar geleden totdat hun geliefde puppy, Boozer, verdween van zijn familie. Zijn baasjes hadden de hoop om hem ooit nog te zien al opgegeven. Maar toen dook er een foto op die alles zou veranderen.

Een familie uit Colorado, Amerika, verhuisde naar een andere stad wat hun helaas dwong om hun hondje weg te doen. Maar hun verdiet eindigde uiteindelijk in het geluk van een andere familie.

De hond, Boozer, werd naar een dierenasiel gebracht waar het personeel erachter kwam dat hij een microchip in zich had waar ze konden zien wie het vorige baasje was.

hond-verloren1

Die baasjes, genaamd Lloyd Goldston en zijn familie, waren hun hond bijna 10 jaar geleden kwijtgeraakt in Tennessee toen de kleine boxer nog maar 8 maanden oud was.

Boozer eindigde uiteindelijk in een asiel, en vanaf daar adopteerde een nieuwe familie hem die voor de komende jaren voor hem zorgde.

Toen hij weer terug was gekomen bij het asiel waren zijn eerste baasjes helemaal vanaf hun huis in Alabama naar het asiel in Colorado gereden wat 32 uur duurde om hun hondje terug te halen.

hond-verloren2

Lloyd had de hoop al opgegeven om zijn geliefde hondje ooit nog terug te zien totdat het asiel in Colorado hem had opgespoord en een foto van Boozer had gestuurd.

“Toen ik erachter was gekomen moest ik huilen. En al helemaal toen ze een foto van hem hadden gestuurd”, Vertelde Lloyd

hond-verloren3

Lloyd en zijn twee kinderen hebben hebben de langste rit ooit gemaakt naar Colorado om weer herenigd te worden met hun geliefde hond. En al heeft het 9 jaar geduurd, Boozer herkende zijn vorige baasje gelijk! Met tranen in zijn ogen omarmd Lloyd zijn hondje opnieuw.

hond-verloren4

Vergeet niet om deze emotionele hereniging te bekijken. Het moment dat Boozer en Lloyd elkaar weer zien zal je hart laten smelten. Je gaat ook zeker Boozer’s reactie niet geloven wanneer hij Lloyd weer ziet.

https://www.youtube.com/watch?v=QjVkdZeEzmk

Wat vind jij? Reageer hieronder: