Heb jij ooit een aapje en een hond samen iets zien doen? Ik niet. Het feit alleen al dat deze aap samen met een hond op een missie was gaf mij genoeg motivatie om dit filmpje te bekijken. In deze spelshow moest het aapje genaamd Pakun samen met zijn hondje een rivier oversteken, en hoe ze dit deden was geweldig!

hond-aap-samenwerken

Pakun is een aapje die altijd al graag met mensen omging, en die mensen eigenlijk zijn hele leven al heeft geobserveerd, dat komt omdat ze Pakun al vanaf zijn 2e jaar uit de jungle hebben moeten halen omdat ze hem gewond hadden aangetroffen. James is een hondje dat vanaf zijn eerste jaartje al geadopteerd was omdat zijn vorige baasje hem in de steek had gelaten, en sinds de spelshow hun bij elkaar had gebracht zijn de twee onafscheidelijk.

En wat is nou mooier door te laten zien wat voor een goeie vrienden deze twee zijn? Door ze een missie te geven en ze op de meest moeilijke manier samen te laten werken, en ik kan je nu alvast verklappen, het resultaat is echt verbluffend! Het is zo mooi om te zien dat deze totaal verschillende dieren zo goed met elkaar om kunnen gaan. Vond je dit ook zo mooi en verbluffend? Vergeet dit filmpje dan zeker niet te delen op Facebook, want iedereen verdient het zo’n bijzondere vriendschap te zien!

Wat vind jij? Reageer hieronder: