Roken is super slecht voor je, dat weet natuurlijk iedereen wel. Maar wist je dat het roken van slechts 1 pakje al super slecht is.. Het resultaat zie je in dit filmpje en ik was echt heel erg in shock. Ik zal zelf nooit iemand veroordelen aangezien ik zelf ook wel eens heb gerookt, maar ik hoop toch dat anderen wakker worden bij het zien van de beelden.

Ik weet zelf hoe lastig het is om te stoppen met roken. Maar tegenwoordig is uit studies gebleken hoe slecht het is en elke arts zal het je per direct aanraden: STOP met roken, nu het nog kan! Een paar wetenschappers hebben de substantie van echte longen kunnen namaken en zijn daar vervolgens testen op gaan doen. Ze pompten sigarettenrook in de longen die afgesloten waren in een luchtdichte doos.

Ze laten daarna zien wat er precies gebeurt als je 20 sigaretten rookt. 20 lijkt misschien niet heel erg veel, tot je ziet hoeveel teer er op de longen zit na het roken van dit pakje. Bekijk het filmpje hieronder en vergeet het vooral NIET te delen met de rest van de wereld, misschien inspireer je iemand om te stoppen!

Wat vind jij? Reageer hieronder: