Iedereen krijgt wel eens te maken met teleurstellingen en iedereen gaat daar op zijn of haar eigen manier mee om. En de een kan er beter tegen dan een ander. Maar wist jij dat dit niet alleen voor mensen geldt maar daarnaast ook voor (sommige) dieren? IK wist dat in ieder geval niet maar na het zien van dit hilarische filmpje weet ik wel beter.. Geweldig!

vogel

Want deze vogel krijgt ook wel eens te maken met teleurstellingen. En hij schuift dit niet onder stoelen of banken. Hij laat zijn baasje dit direct en duidelijk weten, maar vooral op een hilarische manier! Want deze arme jongen mag niet naar buiten voor zijn dagelijkse stukje lopen omdat het buiten regent. Hij vindt dit geen goede reden en laat dat duidelijk merken, wat een diva! Kijk het geweldige filmpje hieronder!

Wat een grappig beestje! Lijkt net een kind die geen snoepje krijgt. Ik hoop wel voor hem en zijn baasje dat het snel beter weer werd want als hij dit blijft doen wordt het wel een vermoeiende dag haha! Deel dit hilarische filmpje met vrienden en familie want deze vogel verdiend het om viral te gaan!

Wat vind jij? Reageer hieronder: