Het is weer Pasen! En de jacht naar eieren is weer begonnen. Net als bij andere vakanties versieren we graag ons huis met paas verrassingen. In veel winkels kan je decoraties kopen, maar het is leuker om je eigen project te doen. Het bespaart geld en je kunt je eigen creatieve ei kwijt. Dit project is niet alleen een mooie decoratie, maar het is ook een leuk en origineel cadeau om te geven. En het is ontzettend makkelijk te maken: iedereen kan het, de kinderen maar ook de ouders.

paasdecoratie

Alles wat je nodig hebt is wol / touw, behanglijm, ballonnen en natuurlijk paaseieren. Ga als volgt te werk: Vul de ballonnen met Paas eieren (zoals te zien in de video hieronder). Daarna vul je de ballon met lucht en knoop je hem dicht. Dan zet je de wol in de behanglijm. Je kunt ook wat kleur toeveogen, zoals te zien in de video.

Dan wikkel je de ballon met wol / touw en laat je het drogen. Zorg ervoor dat het touw dat rond is gewikkeld al nat is van de lijm, zodat het touw goed hard wordt. Wanneer de wol droog is prik je de ballon lek, verwijder je de ballon en hier is het resultaat: je eigen Pasen decoratie!

Vond je dit project cool, vergeet dan niet om je creativiteit te delen met vrienden!

Wat vind jij? Reageer hieronder: