Als jij oudere mensen kent die alleen thuis zitten ken je dit gevoel.. Je bent bang dat er misschien iets met ze gebeurt. Zijn ze wel veilig? Lukt het ze wel om de was, afwas, etc. te doen?

Maar er kunnen ook hele vreselijke dingen gebeuren.. Zo ook bij deze 88-jarige dame in Amerika. Zij deed de deur open en er stond iemand met hele slechte intenties voor de deur.. Een man die haar wilde verkrachten. Dit is het verhaal van Helen Reynolds.

Helen was alleen thuis toen een jonge man aan haar deur klopte. Hij vroeg haar om een glas water en ze deed open. De man duwde de deur hard open, begon door haar spullen te gaan en pakte 40 Dollar uit haar tasje.. Maar hier stopte het niet.. Hij maakte haar vast met duct tape en verwijderde haar kleren.. Hij was van plan de oude en hulpeloze dame te verkrachten.

Helen probeerde hem tussen de benen te schoppen, maar ze was niet sterk genoeg. Toen bedacht ze 3 woorden die haar leven redde: “I have HIV.” “Ik vertelde dat ik HIV had en mijn man er aan was overleden.. Dit was een leugen natuurlijk” De man ging snel weg en dit was haar ultieme redding. Voor Helen liep dit dus godzijdank goed af door haar snelle denken..

Bekijk de video over dit nieuws item hieronder!

Wat vind jij? Reageer hieronder: