Veel mensen hebben moeite om verschillende taken uit te voeren tegelijk. Je wilt werken, sociaal leven, voor het gezin zorgen en ook nog eens sporten. Pff, dat lukt toch bijna niet in 24 uur! Maar wist jij dat er een geweldige oplossing is bedacht? Je kunt nu zelfs tijdens het sporten jouw kleren wassen, hoe geweldig is dat?

Deze uitvinders zijn echt geniaal. Door deze uitvinding kun je de was doen tijdens het fietsen. China Dailian Nationaliteit University heeft deze oplossing bedacht en tijdens het fietsen genereert het apparaat stroom die er voor zorgt dat water op temperatuur komt. Hierdoor wordt de kleding perfect gewassen tijdens het fietsen en geeft het een extra motivatie. Het mooiste aan het systeem is dat de energie die je niet gebruikt wordt opgeslagen, dus hoef je de keer daarna minder ver te fietsen. Hoe bedenken mensen dit soort dingen?!

sporten

Bike Wasmachine legt het zelf zo uit:
“Bike Wasmachine combineert een stationaire fiets en een wasmachine. Je kunt terwijl je aan het fietsen bent tegelijkertijd je kleding wassen.” zegt het ontwerp beschrijving op Tuvie. ‘Bij deze fiets laat de trapbeweging die je maakt de trommel in de fiets draaien, terwijl tegelijkertijd de overtollige elektriciteit wordt bewaard. Die kan worden gebruikt om het beeldscherm in te schakelen of kan worden opgeslagen voor toekomstig gebruik.”

sporten1

sporten2

sporten3

sporten4

Wat vind jij? Reageer hieronder: