Gin tonic is een ontzetten populair drankje. Of je nou in de kroeg bent of thuis met vrienden aan het barbecuen, gin tonic kan bij bijna elke gelegenheid gedronken worden. Klassiek met komkommer of in combinatie met grapefruit of een ander type fruit om je dorst te lessen. Wij van Viralnext bedanken het YouTube kanaal Handig voor de onderstaande video. In de onderstaande video leren ze ons om zelf Gin Tonic ijsjes te maken. Dit gaat jouw zomer zoveel beter maken!

Heb je binnenkort een feestje met vrienden of familie en ben jij nou net verantwoordelijk voor het toetje? Verras ze dan met deze heerlijke gin tonic-ijsjes. Ze zijn niet alleen super lekker, maar ook nog eens een stuk gezonder dan de meeste toetjes. Om je vingers bij af te likken!

Het YouTube kanaal Handig legt je in de onderstaande video stapsgewijs uit hoe je deze lekkere ijsjes helemaal zelf kunt maken.

Vergeet je zeker niet even te abonneren op het YouTube kanaal Handig om wekelijks op de hoogte te blijven van de handigste (en lekkerste_ tips!

Wat vind jij? Reageer hieronder: