Oke we hebben veel aparte en gekke gerechten voorbij zien komen maar dit is er eentje van een hoger niveau. En een hele simpele ook. Je stopt een ei en wat poedersuiker in een magnetron en wat er uit komt? Een traktatie van jewelste! Dit is echt smullen. Hieronder krijg je uitgelegd hoe het precies in z’n werk gaat.

gerechtje

Het liefst sta je lekker lang in de keuken om iets heerlijks te maken op een ambachtelijke manier. Maar dat is niet altijd zo simpel en vaak heb je er geen tijd voor. En als je snel bezoek krijgt? Dan wil je toch iets lekkers op tafel kunnen zetten. Bekijk de video hieronder om te zien hoe je dit maakt. Je hebt slechts 300 gram poedersuiker en eiwit van slechts 1 ei nodig, that’s it.

Neem 300 gram poedersuiker en eiwit van 1 ei. Vervolgens meng je het totdat je een kneedbaar mengsel hebt en ten slotte zet je het in de magnetron voor 2 minuten. Het resultaat zal al jouw gasten feestelijk verrassen! In het filmpje hieronder zie je het resultaat! Smullen!

Dit wil jij toch ook meteen proeven? Het is niet het meest gezonde gerecht maar op de zondagmiddag met gasten kan dit toch prima een keertje, sporten we het op maandag er weer af! Vergeet dit bericht vooral niet te delen met je vrienden en familie!

Wat vind jij? Reageer hieronder: