Liefde is niet alleen mooi tussen mensen, en ook niet alleen tussen dezelfde diersoorten.. Liefde is overal en kan in elke verschijning terug komen. Dat bewijst dit prachtige filmpje.

Want de hoofdpersoon in dit verhaal is Mr. G, de geit van een stel dat op een boerderij woont. Mr. G is jarenlang opgegroeid tussen de ezels en was een van hen. Hij had een mooi en rustig leven op de boerderij en iedereen was gelukkig. Maar op een dag besloot het stel de ezels weg te doen en verder te gaan met andere dieren. Mr. G was gebroken en voelde zich helemaal alleen en ellendig. Vooral omdat hij dikke maatjes was met een ezel genaamd Jellybean, en het feit dat hij hem moest missen maakte hem zwaar depressief.

Het ging zelfs zo ver dat Mr. G niks meer at en zijn baasjes waren ten einde raadt. Het enige wat hem nog zou helpen is het herrenigen met zijn beste vriendje. En na lang wikken en wegen kozen de baasjes ervoor om dit te doen, en het resultaat zie je in het filmpje hieronder. Dit is echt prachtig!

Wat vind jij? Reageer hieronder: